Mediterrán sós keksz

Hozzávalók: 
400 g liszt, 100 ml tej, 
100 ml extra szűz olívaolaj, 
egy csipet só, 
egy kiskanál sütőpor, 
10-12 szem szeletelt spanyol fekete olajbogyó, 
egy kiskanál oregánó, 
2 kanál érett juhsajt reszelve

 Elkészítés: 
Összekeverjük a lisztet, a sütőport, hozzáadjuk a sót, az olajat és a tejet. 
Addigra gyúrjuk, míg sima masszát kapunk. 
A tésztából cipót formázunk, és folpackba csomagolva a hűtőben pihentetjük egy-két órát. 
Hozzágyúrjuk az olajbogyót, az oregánót és a sajtot. 
Nyújtás előtt liszttel hintjük a gyúródeszkát és a nyújtófát. 
A kinyújtott tésztából kiszaggatjuk a kekszeket, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. 
Előmelegített sütőbe tesszük, és 200 fokon arany barnára sütjük.