Heringes vitaminbomba
Hozzávalók:
20 dkg zöld spanyol spanyol olívabogyó,
10 dkg konzerv hering,
fél narancs, 2 gerezd fokhagyma,
5 dkg friss és szárított paradicsom,
1 kis csokor metélőhagyma,
1 lilahagyma, extra szűz olívaolaj
Elkészítés:
A halat kis kockára vágjuk, a narancsot gerezdekre szedjük, vékony,
fehér héját is eltávolítjuk, majd szintén felkockázzuk, akárcsak a paradicsomot.
A fokhagymát összezúzzuk, a metélőhagymát apróra vágjuk,
a lilahagymát pedig szintén kis kockákra.
A hozzávalókat elkeverjük, olívaolajjal megöntözzük.
Kis adagokban tálalva kitűnő vendégváró és „bulifalat".
Hozzávalók:
20 dkg zöld spanyol spanyol olívabogyó,
10 dkg konzerv hering,
fél narancs, 2 gerezd fokhagyma,
5 dkg friss és szárított paradicsom,
1 kis csokor metélőhagyma,
1 lilahagyma, extra szűz olívaolaj
Elkészítés:
A halat kis kockára vágjuk, a narancsot gerezdekre szedjük, vékony,
fehér héját is eltávolítjuk, majd szintén felkockázzuk, akárcsak a paradicsomot.
A fokhagymát összezúzzuk, a metélőhagymát apróra vágjuk,
a lilahagymát pedig szintén kis kockákra.
A hozzávalókat elkeverjük, olívaolajjal megöntözzük.
Kis adagokban tálalva kitűnő vendégváró és „bulifalat".