ZÖLDSÉG MÁRTOGATÓS
Hozzávalók:
• 1 db piros paprika
• 1 db sárga paprika
• 1 db salátauborka
• 1 db karalábé
• 175 g Philadelphia sajtos szendvicskrém
• 2 evőkanál szénsavas ásványvíz
• 2 evőkanál házi ketchup
• 15 dkg sós keksz
Elkészítés:
1. Vágjuk apró kockákra a piros és a sárga paprikák, ill. az uborka 1/4 részét.
Hozzávalók:
• 1 db piros paprika
• 1 db sárga paprika
• 1 db salátauborka
• 1 db karalábé
• 175 g Philadelphia sajtos szendvicskrém
• 2 evőkanál szénsavas ásványvíz
• 2 evőkanál házi ketchup
• 15 dkg sós keksz
Elkészítés:
1. Vágjuk apró kockákra a piros és a sárga paprikák, ill. az uborka 1/4 részét.
A többi zöldséget vágjuk fel mártogatáshoz, falatnyi darabokra.
2. Keverjük simára a Philadelphia krémet az ásványvízzel és a házi ketchuppal, sózzuk és borsozzuk.
Óvatosan keverjük bele az apró kockákra vágott piros és sárgapaprikát, illetve az uborkakockákat.
3. A piros mártogatóst a zöldséggel és a sós keksszel tálaljuk.
2. Keverjük simára a Philadelphia krémet az ásványvízzel és a házi ketchuppal, sózzuk és borsozzuk.
Óvatosan keverjük bele az apró kockákra vágott piros és sárgapaprikát, illetve az uborkakockákat.
3. A piros mártogatóst a zöldséggel és a sós keksszel tálaljuk.