NYÍRFACUKOR - XILIT
A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes
cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos
kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása
viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem
vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja
szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az
emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.
Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók
és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.
A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai:
- Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
- Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
- Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
- Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
- Nem növeli a test inzulin szükségletét
- Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
- Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést
- Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
- Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is
- Lúgosító, méregtelenítő hatású
- Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását